8 Ağustos 2011 Pazartesi

En Sevdiğim 5 Android Uygulaması

Bir süre önce ikinci hattım için Turkcell T10 telefonu aldım telefonu özel rom la Android 2.1 Eclair olarak yükselttim. Şu an piyasada 2.2 Froyo romlarıda var ama sanırsam düzenimi bozmayacağım. Ama şimdi sizlere bu yükseltme işleminden çok telefonda en çok kullandığım ve sevdiğim uygulamarı tanıtacağım:

1) Shush!
Shush! bir zamanlama programı. Hep telefonu sessize alıp daha sonra unuturuz işte burada devreye Shush! programı giriyor telefonu sessize alınca otomatik olarak açılıyor ve bu durumun ne kadar süreceğini belirlemenizi istiyor sürenin sonunda ise telefon sessiz durumdan normal duruma geçiyor hatta burada ses düzeyini bile siz belirleyebiliyorsunuz. programın güzel yanlarından biri bütün işlemleri güzel bir arayüz ile yapması.


2) Smart Vibrator
Aslında bu programda yine telefonun sessiz durumuyla ilgili... Bu program sayesinde titreşimi aynı melodiler gibi özelleştirebiliyorsunuz.

Bağlantı
3) SoundHound
Zaman zaman bir yerde oturken dinlediğiniz bir şarkı çok hoşunuza gider. Daha sonrası için ismini ya da söyleyeni öğrenmek istersiniz. İşte burada devreye SoundHound giriyor şarkı çalarken programı açıyorsunuz ve şarkıyı telefona dinletiyorsunuz o da size wifi yada 3G sayesinde şarkı bilgilerini veriyor...

4) Zedge
Zedge aslında bir mobil içerik sitesi cep telefonları için melodi, uyarı sesleri, duvar kağıtları indrebileceğiniz bir site... Bu uygulama ise size bu sitedeki içeri sömürmenizi sağlıyor...


5) Where's My Droid
Çok yüksek bedeller ödeyerek aldığımız ya da tüm bilgilerimizi sakladığımız telefonu kaybetmemiz ya da çaldırmamız en büyük kabuzslardan biri... Where's My Droid uygulamasın tıpkı Apple ürünlerdeki gibi siz telefonu kaybedip onu aradığınız yada bilgisayar üzerinden mesaj yolladığınız ekranda sürekli uyarı mesajı yayınlayıp alarm çalıyor ayrıca GPS ile nerede oldğunu size gösteriyor.

Hiç yorum yok: